Om oss

TAG - Concept branding inriktar sin verksamhet till företag, kommuner, organisationer och föreningar etc.
Vi har helhetslösningen för dig och ditt företag när det gäller profilkläder, arbetskläder, presentreklam, skyltar, bildekor och expo. Allt i reklam! Under drygt 40 år har vi byggt upp ett brett kunnande.

Hos oss skall kunderna alltid hitta en optimerad lösning för er profilering, men framför allt en hög servicegrad och en engagerad partner.
Vi är medlemmari Fronta Sverige. En rikstäckande inköpsorganisation av fristående reklamföretag och samarbetspartners.

Skräddarsydda & egendesignade lösningar? Vill du profilera ditt företag med helt eget uttryck. Kontakta oss så berättar vi mer. Vi har egen originalavdelning, skylttillverkning och textiltryckeri.

Välkomna till vårt reklamhus i Karlstad - 800 kvm fyllt med reklamprodukter och produktion.
Profilkläder, presentreklam och skylt, dekor & exponeringsmaterial - Concept branding

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser. Självklart kan inte sida rymma hela vårt sortiment. Många lösningar är specialframtagna och efter kunder önskemål. Vi löser det mesta.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt. Då vi kan erbjuda de flesta märkningsmetoder allt från screentryck, gravyr, digitaltryck, tampo, embossing mm mm

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Öppettider

Våra normala öppettider
Mån - Tors: 08.00 - 16.30
Fre 08.00 - 16.00


Helgdagar och övriga högtidsdagar kan vi ibland stänga tidigare eller hålla stängt

Kort fakta

Bolagsnamn
Tagreklam
Org.nummer
5562810753
E-postadress
kontakt@tagreklam.nu
Telefonnummer
054-853270